Tuesday, 16 August 2011

TAKUTLAH !! XPHAM KER??


Adeiii....aq takotlah, tak paham ker weii?? nape susah sangat nak paham ??
kau tak ada kat tmpat aq memang lah cakap relekss !! blah lah weii !!
haaaa..takot tak ?? hehe . aq bukan nak marah ker , carik gaduh ker .
saja jer letak tajuk GEMPAK cikit , nak bagi korang baca entry aq nih
haa..huhu.. tapi aq memang takot gilar sekarang nih...

aq takot sbb esok aq ada test JPJ lah weiii ..adeiii , macam maner nih ..
hati aq tak kan tenteram selagi tak habis jpj nih.. aq tak tahu lah , 
naperlah nervous aq nih betul2 leh buat aq kena heart attack !
ala..korang mesti cakap ek eleh lu jpj jer kot , bukanye sruh 
g nikah ker , yuppp memang jpj jer tapi aq mesti kena n WAJIB 
lulus sebab dah kesuntukan masa nih . lepasa raya aq dah
 masuk U , kalau dekat dengan rumah tuh tak pelah nih dapat
dekat terengganu..haaa, ambik skali jaoh berbatu2 tahu tak !

dah sure2 muka aq gabra camnih esok !!

esok nak tak nak aq mesti kena lulus jpj !! mak aq kata releks lahh sng jer
tuh..adooiiii, mak.. memang lah senang ! senang gagal adalah ! hahaha..
ish3..dah2 tak moh pikir bukan2 !! INTAN ZALILA mesti boleh buatnyer!!
chaiyokkkk!! huhhhh...korang2 doakan aq taw..aq dah kemaruk nak bawak
kereta nih..hahaha

p/s : lulus jer nti aq bg sorang satu lolipop aw ;p




No comments:

Post a Comment