Saturday, 30 July 2011

tak ramai follower?? do i care??



ish3...saja jer nak naikkan darah muda aq nih kan..elok2 aq tgh brsantai tenagkan otak,,
ada pulak org nak menspoilkn mood aq..haishhhh...nih ada sorg minah tbe2 je tegur aq
"npe awk punya blog xramai yg follow..mesti entry2 yg awk post xmenarik org2 nk
follow kan"..aihhh..kalau lah minh nih ada dkt depan mata aq mmg dah lama aq cincang 20
bagi kucing aq mkn..agk2nye kucing aq pon xda selera nk mkn daging minh nih...

nihh aq nk habaq ek...aq buat blog nih bknye utk org2 follow aq ke..aq buat blog nih
pon sbb nk release tnsion..kalau ada problem @ somtnhg yg hepi n xtahu nak cerita dkt
sapa so sbb tuh lah aq buat blog nih..nihh lah sesetgh manusia mcm * minah tuh kan terlalu
taksub dgn follower..ko pkr kalau ko tuh rmai follower,, ko punya blog femes lah..
ko silap lah derr..org buat blog nih nak share somtnhg or idea ker..brtukar idea ker
bknye mgejar or taksub dgn follower..

rileks r gurl...kalau blog aq nih xramai org nk follow, ada aq kesh ker?? ada ke aq guna
laptop ko tuk aq berbloging?? xda kan..so duk diam2 sudah..xyah nk dok kutuk2 org lain
yer...ish3..pelik betul lah kan ada juga manusia mcm nih...mmg r dia punye blog ada
365 follower nk bndingkn dgn aq 7 follower je...tp apa lah yg nak dibnggakan sgt
kalau ramai follower..bknye dpt anugerh dr agung pon..asalkan aq puas hati dgn 
apa yg aq post..kalau ada yg nk komen2 tuk bg blog aq nih mnarik aq trime..
tp bknnye trime kutukn n perli dr ko

p/s : pkir betul2 yer * minah ko buat blog utk apa ok




Al-fatihah kpd Mohd Ashraf Abd Aziz

Assalamualaikum..

pix_gal0
Rasa sebak n sedih pon ada bila dpt tahu kematian Mohd Ashraf yg korang semua
tahu dia membuat permohonan pertukaran nama kpd Aleesha Farhana tp permohonan tuh
ditolak oleh mahkamah tinggi kuala terengganu pd 25 julai ( kalau xsilap aq lah yer )..
dia disahkan meniggal dunia pd jam 5.00 pg td di hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala 
Terengganu setelah mengalami masalah jntg dn tekanan drh rndh...

ajal dan maut semua kat tgn allah..masa mula2 aq tgk dkt berita psal dia..ad gak rse cm mrh
tp pkr2 blik..kita sbgai mnusia xpatut nk mrh or hina bila tgk org cm dia..dia pon mnusia
n ad prasaan..xpelah,,mungkin allah lebih sygkn dia n xnk org2 len berdosa mghina die kn??

mungkin sesetgh org xphm npe dia jd cmtuh..n jgn nk judge org dari luarn je...dah naluri
dia mcm perempuan so kita kne respect die..hurmm..nk ckp bnyk pon dh xguna..org dh xda
kan..so marilah semua sedekahkn alfatihah supaya rohnye dicucuri rahmat..

ermmm...tbe2 aq trflashback balik pe yg mak ayh aq pernah cerita dlu..mse mak aq
mengandungkn aq, doktr sahkn aq lelaki..last2 keluar prempuan..perghh,, mse tuh 
mak ayh aq trkezut gk lah..yelah nk kata dktr tuh silp mustahil sgt2 yelah doktor pkar beb..
hahaha..tp nk wt cmner, tuh lah pelik bin ajaib kn..takdir dr allah...nk dkt 3 bulan aq diawasi doktor..
asik keluar masuk hpspital , pastuh ambil DNA dkt bwh lidah lg tuk buktikn betul
ke aq nih perempuan...hehehe..mase kecik2 dlu pon aq mne pnh rmbut pnjg..

asik rmbut pendek mcm lelaki..aq start pkai gaun2 nih mse drjh 5 xsilp aq lah mse umur 11 tahun
kalau x,asik pkai tshirt n sluar jeans..hehehe..perangai pon da skit2 mcm lelaki..tp
jgn risau skng aq dh 100% bersift gurly dah..cume kalo mgamok tuh..keluar lah prangai jntn skit..
hahahaha... ;p

p/s : kalo mgandung xyh g wt ultrasound tuh..nti kan trkena cm aq..haha
xlupe takziah tuk famili arwah..byk2 kn bersbr yer... =)