Saturday, 30 July 2011

tak ramai follower?? do i care??



ish3...saja jer nak naikkan darah muda aq nih kan..elok2 aq tgh brsantai tenagkan otak,,
ada pulak org nak menspoilkn mood aq..haishhhh...nih ada sorg minah tbe2 je tegur aq
"npe awk punya blog xramai yg follow..mesti entry2 yg awk post xmenarik org2 nk
follow kan"..aihhh..kalau lah minh nih ada dkt depan mata aq mmg dah lama aq cincang 20
bagi kucing aq mkn..agk2nye kucing aq pon xda selera nk mkn daging minh nih...

nihh aq nk habaq ek...aq buat blog nih bknye utk org2 follow aq ke..aq buat blog nih
pon sbb nk release tnsion..kalau ada problem @ somtnhg yg hepi n xtahu nak cerita dkt
sapa so sbb tuh lah aq buat blog nih..nihh lah sesetgh manusia mcm * minah tuh kan terlalu
taksub dgn follower..ko pkr kalau ko tuh rmai follower,, ko punya blog femes lah..
ko silap lah derr..org buat blog nih nak share somtnhg or idea ker..brtukar idea ker
bknye mgejar or taksub dgn follower..

rileks r gurl...kalau blog aq nih xramai org nk follow, ada aq kesh ker?? ada ke aq guna
laptop ko tuk aq berbloging?? xda kan..so duk diam2 sudah..xyah nk dok kutuk2 org lain
yer...ish3..pelik betul lah kan ada juga manusia mcm nih...mmg r dia punye blog ada
365 follower nk bndingkn dgn aq 7 follower je...tp apa lah yg nak dibnggakan sgt
kalau ramai follower..bknye dpt anugerh dr agung pon..asalkan aq puas hati dgn 
apa yg aq post..kalau ada yg nk komen2 tuk bg blog aq nih mnarik aq trime..
tp bknnye trime kutukn n perli dr ko

p/s : pkir betul2 yer * minah ko buat blog utk apa ok




2 comments: