Sunday, 21 August 2011

AKU BENCI KAU !


Assalamualaikum .

Okeyh , per kaitan entry kali nih dengan tajuk 'AKU BENCI KAU' ?? okeyh , aku bukanya
baru putus cinta ker , tapi nak cerita sikit kenapa bila putus cinta @ frust mnonggeng @ 
dipermainkan , 3 words yang wajib diperkatakan ' AKU BENCI KAU '.. kenapa ek??
mungkin sebab dah terlalu frust bila orang yang kita sayang curang ker @ tinggalkan kita..

entah lah . tak dapat den nak tolong .haha yer dulu pon masa aku frust * dulu jer , haha 
dah wajibul unnah aku sebut 3 words keramat tuh . automatik keluar dari mulot..perghh
masa tuh bukan mulut jer cakap benci tapi dalam hati & otak pon dah turut bekrjasama
mambenci 'si dia ' dasyat2 . hehe

  ei pompuan tak yah lah nk carik aku lagi ! aku benci kau lah !! blah dari hidop aku

  awak tinggalkan saya tuk permpuan lain !! saya benci awak sampai mati !!

haa..biase tak tengok ayat2 dekat atas nih ?? korang dah tahu kan selalu tengok ayt2 nih
dekat mner.. aku dah jadi meluat bila baca ayat2 cmnih . bukannyer nak cakap aku nih
baik sangat sampai tak pernah post ayat2 cmnih . tipulah tuh! haha, tapi bila aku pikir
balik2, buat apa lah nak membenci sangat. napelah kita tak boleh terima semua yang berlaku
dalam hidop kita nih ada hikmah nyer . mungkin kita tak da jodoh dgn 'org ' tuh . so , nak tak
nak kena accept jer lah. 

yang paling aku menyampah gilerr bila ternampak ayat cmnih 

  lepas nih aku nak jadi player ! lagi bagus . senang aku nak mainkan perasaan orang lain !!haha

boleh pulak gelak bila tulis post cmnih .. rilekss lah bro , dekat luar tuh ramai lagi bunga2 yang
cun + comey + ayu lagi..yang kau nak jadi player pastuh mainkan perasaan gurl yang tak bersalah !
kau ingat dengan jadi player kau leh balas dendam lah , eh3 silap tuh bro .. kau mainkan prasaan
berjuta2 gurl pon dendam kau tak kan terbalasnyer, lagi hidop & hati kau tak tenteram adalah !

aku tak boleh nak salahkan boy jer . gurl pon sama . so , kalau kita nih frust tersangat2 tak yah lah nak over sangat ! menyampah tahu tak ! ibarat kau sorang jer yg frust menonggeng dalam dunia nih !! releks 
sudah ..kalau yer pon bertahun2 berkapel kalau allah dah kata die bukan jodoh kau, dia ttp BUKAN
JODOH kau !! so, moral of the storiee nih jangan lah senang2 cakap 'AKU BENCI KAU ' sebab
kita tak ada hak nak benci sapa2 dalam dunia nih . PEACE ! =)


No comments:

Post a Comment