Wednesday, 10 August 2011

putus cinta?? bukan akhir hiduplah, chaiyookk!!


Sapa2 kat cinih pernah putus cinta??allaaaa..broken heart lah..adeii b.mlayu xphm
nk gak aq explainkn lam omputeh..hahaha..ok2, time 2 srius..huhu..agaknyer kalau aq
tnye baby dorang leh jawab x??haha..mestilah leh tp dlm bhasa baby lah..kita xkan phmnyer
tol x??hehe...ok..semua orang mesti pernah putus cinta a.k.a putus hati a.k.a patah hati
hahaha,per daa aq mrepek nih..lahh korng phm kann...korang2 yg pernah berkapel
mesti pernah putus cinta kn..mesti sakit gler2 lah hati korang time tuh kan...aq dah agk dh..
hehehe..yerlah, adat manusia weiii kalau putus cinta mesti hati rasa sakit, perit, pedih..

orang2 yg xpernah alami mgkin xtahu cmner rasa sakitnyer tp tipulah xkan xda lgsng yg
xpernah rasa sakit putus cinta...sakit nyer tuh cm dicucuk2 ngn kaca ( perghh ayt xleh blah )
hahaha..tp btol lah...smpai kdg2 kita dah xleh thn sakitnyer putus cinta..huhuhu..aq pernah 
rasa sakitnyer putus cinta...smpai wat aq dmm, haaa..tgk tuh penangan putus cinta..gler kuatlah..
nak dkt smggu gak aq xda selera nak makan..kwn2 aq wat lawak pon aq xgelak, kalau x
aqlah org pertama yg ketawa cm pontianak kalau kwn2 aq wt lawak bodo..hahaha..

xsangka tol aq putuscinta nih bleh bg berjuta2 effect kat diri kita..yerlah bg yg tgh sekolah,
study kat kolej or U kalau putus cinta mseti dah xboleh nk fokus dlm plajaran or stdy..
mula lah otak tuh mgelamun mgenangkan nasib yg malang ,,ish3, cmnih yg parah..jgn 
kerana putus cinta hancur masa depan wooo...releks n cool jer...mana yg penting cinta or masa 
depan?? haa..kalau korang jwb cinta mmg aq hempuk ngn kayu bg korng sedar ckit..

kalau yg bekerja putus cinta mula lah xdtg kjer, wat kjer pon sambil lewa lah..ada pulak 
tgh2 typw kat komp wat kjer mngis teresak2..hahaha..aq gelak bknnyer nak ejek tp aq tkot
korang dok syok2 ngis nti kena current...hahaha..ada pulak yg putus cinta, dia nk putuskan
riwayat die sekali..senang ckp tuh mmg mnusia paling goblok!! tahu x goblok tuh per?? goblok
tuh mknenyer BODOH..ish3..mula lah nak gntung diri lah, kelar tgn lah..adeiii cm xda laki n 
pompuan jer lam dunia nih...per korng igt laki / prempuan lam dunia nih dah lenyap ker??
bukak lah ckit otak n minda tuh weiii..kalau sorang pergi sribu mari lah....ish3


haaa..so pkr2 kan lah yer..tuhan dah bg akal yg tol2 sehat..so pndai2 lah pikir
yg ne betul n salah...kalau korang putus cinta skali pon jgn nak terlalu down kan diri korang
tuh..korang boleh cari yg lebih baik dr korang dpt sebelum nih..insyaallah...orang yang baik n 
ikhlas sygkn seseorg akn dpt jodoh yg baik gak n ikhlas sygkn dirinye gk..insyaallah..allah tuh
kan maha adil ,,, =) .. so xmo cdeh2, hepi , cool n sempoi jer okeyh...=))

No comments:

Post a Comment