Wednesday, 10 August 2011

hopefully we can be a good friends♥ ♥ ♥

olohhh...ingatkan aq leh dapat 1 bilik ngn 'kwn baru ' yg baru aq kenal.. last2
die bg tahu die kena dftar ptg..lohhh..frust =( igkan leh dpt 1 blik sama2 .. sbb nthlah
aq rase cam sesuai kwn dgn dia..even xpernah jmpe or ckp dalm fon..nth ada chemistry tuh
cewahhh..hahaha, yerlah aq nih sbnrnyer sush nak rapat ngn orang..bknyer sombong tp nthlah
aq kalau dpt kwn yg xsekepala nih mmg leceh ckit..aq xnk hipokrit berkawan ngn org..
mesti korang igt aq nih pemilih kan dalam berkawan..hahaha, bkn memilih kwn r beb..
aq kwn ngn org bknye pndg pada rupa, dia kaya ker or tidak , pndai ke tak...tuh smuenyer
xpenting..pada aq kalau dah berkwan tuh biarlah jadi kawan tuk selamanyer sng kata jd bff ..

haaa..back 2 story nih haaa...aq nih kalau dah start berkawan prasan ckit..hahaha..igtkan 
boleh lah jadi bff kpd ida..huhuhu.. yerlah aq nih dh lah nk merantau tmpt org..so sng ckit kalau
ada kwn rapat yg duk trengganu tuh..hahaha ( gelak mbil ksempatan ) xmo mrh yer ida..
intan gurau jer..hehehe..aq ada gak cerita kat parents aq pasal ida , then dorang kata muka aq
ngan ida sama..haha, cuma ida putih aq nih terputih ,haha ( prasan putih je aq nih ) ;p ..
xcaya muka aq ngn ida sama..mehh cni aq nak tnjukkan sat yer...hahaha
tp nk mnx maaf kat ida dulu, termabil pic die ,,satu jer idaaa...xbnyk pon..heheehhe

ini aq..intan hehe
ini ida..haha, sory ida..pnjm jp jer aw pic nih..hehe

haaa..amacam sama x muka kitorg?? hahaha..yerlah..muka pon dah sama comey,
cun, cantik ..kan3 tol x ida?? hahaha...yerlah org kata kalau kita ada jodoh mestilah
muka seakan2 or sama kan..tuh dah nmpak sgt aq ngan ida ada jodoh..haaa korg jgn pkr
bukan2..kita org bkn lesbo okeyh !! hahaah..nih jodoh berkwan lah..huhuhu

notes to ida : its okey kalo kte xdpt 1 blik or hostel.. apa2 pon kita still satu kos n hopefully
satu kelas lah kan..lohh..mesti lah satu kelasnyer, kalau xsatu kelasa..aq ngn ida akn wat 
demonstrasi kt UMT..;p hahahaha..pastuh kita bakor jer hostel tuh ek ida..amacam brani x???
hahaah...per2 pon aq harap sgt dpt mnjadi kwb bek kpd ida..sush sng ke pe2 jer lah
sama2 tlg..dah nmenyer kwn bek kn?? tuh dah smestinyer tggungjwb kita...huhuhu




p/s : harap akan kekal wlaupon dah hbiz stdy dkt UMT =)

No comments:

Post a Comment