Sunday, 7 August 2011

insaflah wahai playboy


playboy oh playboy insaflh korang2 oi !! ...
aq pelik sebenarnya napa lah mesti wujud PLAYBOY pada zaman sekarang..
yerr..mgkin korang2 yg jadi PLAYBOY nih pernah dikecewakan oleh someone yg 
korang sayang ker..tp bknyer dgn mnjadi seorang PLAYBOY korang boleh balas dendam ker
tp yg terkena tempiasnyer dkt gurl2 yg korang permainkan tuh oi.. korang xpkr ker apa perasaan
diorang bila tahu korang2 nih yg diorang syg sgt2 n prcaya hnya nak mainkan perasaan 
diorang sajer..nak kata korang xphm, pelik gak kan sbb korang mesti pernah kecewa so
xkan still xphm perasaan gurl2 yg korang mainkan tuh..ataupon korang nih
mmg dah hati batu , langsung dah xda perasaan utk faham per perasaan gurl2 yg korang
tipu n jnjikan jnji2 manis lah..kononye xkan curang , xkn tinggalkanlah..korang tahu x korang dah
bg 1000 harapan..per perasaan korang bila gurl yg korang cintan mati bg harapan dkt
korang n die tgglkan korang cam patung jer?? per perasaan korang wei??

ish3..kadang2 aq xpham kalau yerpon korang kecewa, bnyk lagi bunga2 yg comel
yg boleh syg korang, cinta korang..yang lagi buat aq pening n nak tergelak pon ada gak
PLAYBOY nih pandai pulak cari gurl2 yg cun2, comey2 , hot2 tuk dijadikan aweksss dia
yg keberapa pon ntahlah..hahaha, tahu pulak memilih..igtkan main kebas jer...
lg satu kredit hp korang xabz ker asik nk main mcj ngn berpuluh awekksss korang tuh..
kalau aq lah, aq xsggup mcj ngn org lain sbb nak save kredit mcj ngn si dia ..ish3
lgpon apa yg bestnyer ada awekss ramai n apa yg bestnyer jadi PLAYBOY??
buat pening kepala n tmbahkan serabut dkt otak jer...xpasal2 trsilap hntar mcj , haaa..mse tuh
barulah korang tahu tunggang terbalik hidup korang..

aq tahu aq xlah baik sgt nak bg advice dkt korang2 yg PLAYBOY tuh..tp aq pernah
rasa cmner dpermainkan n ditgglkan oleh PLAYBOY yg selama nih aq percaya dkt dia..
mungkin korang pon akn ckp prempuan pon ada yg jd PLAYGIRL tp PLAYGIRL 
nih xkan jadi kalau xda PLAYBOY ..
aq juz bg pendapat , kalau ada yg terasa or xsuka ngn apa yg aq tulis aq mnx
maaf sgt2..hurmmm..per2 pon selamat berpose ek..lg 4 jam lebih jer dah nak buka..huhu
xsbr dah..hahaha =)


No comments:

Post a Comment