Wednesday, 3 August 2011

dah jodoh ^^


Assalamualaikum semua ^-^

haa..tiba2 pulak aq nak cerita tentang jodoh..sbnrnyer xtrpikir pon nak cerita 
tentang nih sbb rasnyer terlalu muda utk bercerita tentang jodoh ^^ ( haha,prasan 
mudalah konon yer ;p )..huhu..ok2 back 2 story sbnrnye aq nk cerita dekat korang 
tentang bff aq..alhamdulillah 30/7/2011 die telah sah menjadi isteri org..huhuhu...
mula2 terkejut juga yerlah, tiba2 dpt calling dr dia yg dia dh nk nikah..xda angin
xda ribut tiba2 dpt lak berita hepi tuh,hehe..pkr2 balik mmg klakar dlu masa skolh
die lah yg asik ckp antara geng2 kitaorg ,dia yg akn khwin paling lambat..last2, dia lak yg 
paling awal kahwin..hahaha

memang aq xsangka sangat2, rase sronok jer dgr dia dah sah jd isteri kpd org yg dia
syg sgt2..xsangka selama 5 tahun dorg berkawan akhrnye skrang telah bergelar suami isteri..
syokknyeerr...hee ^^ ..nk gk khwin !!! haha, kalau ayh aq dgr lah aq nk khwin awl xpasal2
dia humban kain baju aq dalm longkang,hahaha..xperlah, dah jodoh dorang..aq harap
dorg hdop bahagia smpai akhir hayat..aminnnn =)) ..yg sdehnyer, aq xdpt hadir waktu dia nikah,
xguna kan kwn cm aq nih..yelah kwn bek nikah aq xdpt dtg..ish3..tp nak buat cmner jaoh lah
dia dkt kl aq dkt jhr..lgpon aq busy nk uruskan hal2 masuk U..hurmm..

yang paling syok nyer dorg nih, dhlah sama2 pndai pastuh dpt msuk U sama..course pon
sama..nanti bln 9 masuk U bleh lah together2,hahaha..btol lah kan..kalau ada jdoh xkan 
kemana2 =) .. td aq bkak blog dia , terharu n rasa sweet gila dia cerita psal detik2 dia dinikahkan
heee..mesti seronok xterkata kan..hee ^^ ..xperlah..mgkin aq lambt lagi kot..yerlah, sekarang pon
asik samar2 jer jodohnyer,,haha..xperlah..insyaallah satu hari nanti aq akn dapat rasa kebhagiaan 
mcm kwn aq rasa sekrg nih..hehe..doa2kan aq yer =))

p/s : kena tunggu lag 7 tahun lah baru leh kahwin ;p

1 comment: