Friday, 12 August 2011

AKU BUDAK GILA BAG !!

cantik tak aq lukis gambr beg nih ?? hahaha ;p

Yerr . aq lah budak yang gila bag tuh !! napa ?? tak caya ?? aiman tak caya lah
hahaha . okeyh ! fine memang aq gila bag so what ?? do i care ?? u dont care
but i care lah !! hahaha . okeyh2 , aq bukan nak cari gaduh dengan sapa2 pon
actually aq nak kongsi hobiee buruk + mengada + gedixx nih dekat korang .
yuppp , hobiee aq beli bag banyak2 pastuh simpan buat belacan ! hahahaha . 
tak lah , aq nih suka beli bag tak kira lah murah ke mahal ke yang penting pada
aq boleh pakai n nampak comey .

aq minat beli n kumpul beg nih sejak zaman sekolah lagi . mula2 aq tak dalah
terlalu obses sangat dekat bag nih , kalau beli pon dalam 4 or 5 buah bag jer ,
opppsss ( kau kata sikit jer intan oi ), hahaha . yerlah , sikit lah tuh sampai abah aq
jadi pokai setiap kali aq beli bag . lepastuh mula lah dengar sajak2 yang keluar dari
mulut manis lagi comey dari mak aq ! hahaha . kesian diorang kan ?? ada anak 
gila bag macam aq nih haa . tapi tak boleh nak salahkan aq jer , dah genetik lohh.
hahaha, yerlah mak aq pon gila bag , so kalau aq pon gila bag tak dalah panjang
sangat sajak mak aq tuh kan .hohoho

setiap kali pergi shopping ker , mesti aq n mak aq g terjah dulu tempat2 bag . lagi2
bila aq pergi SOGO , TS , MID . adeii , boleh jadi gila weii tengok bag2 dekat sana
aq tengok . kalau aq nih anak jutawan ker ( ngada2 sat yer ) dah aq borong semua
bag2 yang aq tengok tuh . hehehe . aq bukanya beli semua jenis bag . paham tak?
maksudnya , aq akan beli bag yang designnyer unik . kalau harga tuh mahal ker or 
over badget , aq pau jer abah aq .hahaha itupon kalau dia bagi . tapi kebanyakan
bag , aq beli sendiri n guna duit aq okeyh !!

ini bag aq beli dekat PLAZA ANGSANA , limited
edision dari korea beb ..huhu harga ?? boleh lah tahan
sampai pnjm duit dengan mak aq .hahaha

kalau bukak web apa2 ker , first web aq bukak mesti web pasal bag . nak jugak
cuci2 mata sikit . walaupon tak dapat beli .huhu , okeyh dekat bawah nih aq nak
kongsi dekat korang bag2 yang aq berkenan + nak sangat tapi tak dak duit
nak beli . hahaha , nih semua yg aq minat dari SOMETIMES BOUTIQUE .

Aq suka dgn colour nih , nak kata pink pekat tak , pink
cair pon tak . haha, tapi look nice lah . geram !!

yang nih pulak pattern dia lain dari lain . nih yang aq
suka , unik calour pon merah manyala . dari jaoh org
dah nampk taw .huhu

simple but nice ! colour die tuh yang redup.
ish , nak beli lah !!

yang nih nampak classic sikit. i like ! like ! like!

haa , nih yang paling aq suka !! unik pulak pastuh
colour die yang buat beg tuh serlah . adeii , mak abah ..
adek nak bag nih !! plizzz ..hahaha ;p

boleh gila kot lama2 aq macam nih . hahaha .. bag2 aq yang aq beli
sejak dulu ada yang dah koyak , ada gak smpan dekat stor . sbb mak aq cakap 
buat semak mata jer , oloh kalau mak jelez cakap jer lah ! hahaha . 
moral of the storiee , kalau nak beli somthng lebih baik pakai duit
sendiri sbb kita akan more appreciate dekat benda yang kita beli tuh.
so , rasalah berbaloi kan3 ?? huhuhu .

p/s : masuk U nih pon beli bag lagi . suka. suka !! hahaha ;p







No comments:

Post a Comment