Thursday, 28 July 2011

ciri2 kwn yg hampeh

Ari nih ceq nak habaq ciri2 shbt@ kwn yg hampeh..tw x pe mksd hampeh tuh??
hampeh = xleh pakai,xleh guna,xleh harap n sewaktu dgnnye ok..phm2 sndri sudhlh..
  1. xmahu bertolak ansur dlm pe jua keadaan
    --> kwn yg xnk bertolak ansur nih yg paling payah klo kita nk berkawan..yelah,asik2
    kita yg kena mgalah..klo brgduh @ selisih pndapt..die je nk mng,,tuh nmenye EGO !!
  2. berlagak pandai
    -->nih sme je mksd ngn bodoh sombong..die jer tw smuenye,die je yg pndai lm smue
    perkara..kalau die slh lam sesuatu perkara, xnk mgaku tuh slh die sbb die rse die pndai
    teramat sgt..haiissshhh..abiz lah klo dpt kwn cmnih oi
  3. perasan bagus
    -->kalau yg cmnih plak cm die je yg perfect lam dunia nih..die je yg alim,die je yg tw smuenye
    die gk lah yg tw nk nsihtkn org..ble kte nsihtkn or bg pndpt, die wt bodo jer..
  4. iri hati @ jelez kat kwn sndiri
    -->sush lah klo da prasaan iri hati klo berkwn..pantang tgk kwn sng ckit,mula lah jelez..
    tgk kwn tuh dpt mrkh tggi lam exm ke mula lah wt muke masam die..kalau ad yg puji kwn
    die tuh cntik ke,mula lah nk membebel sorg2..ish3
  5. suka merndah2 kan kwn
    --> org yg cmnih mmg die igt die tuh tggi sgtlah ( mksd aq bkn ukurn ketinggian ek)
    pantang tgk klemahan kwn mule lah menjatuhkn g klemahn kwn tuh sndri..nih mmg cri kwn
    yg hampeh gila nih!!
  6. suka mnjatuhkan maruah kwn
    --> yg nih sme cm suke mrendhkn kwn..kalo nk satu dunia tw pe klemhn kwn die..leh plak
    bercerita kat fb ,tagged or pe2 je r psal klemhn kwn die..apa igt nih cerita kat kedai kopi
    ker..adeeiiii

* nih lah nsib kalo ada kwn cm ciri2 kat ats nih..sbb tuh aq mmg xda bezprendz..
dah serik weii dpt kwn cmnih..so better kita kwn je ngn smue org..xd lah org nk skit
ati sgt..prinsip aq sng je, aq xkcau idop org so jgn nk gatal2 kcau idop aq...
so..renung2 kn lah n slmt mmbaca yer =)


No comments:

Post a Comment